Červen u motýlků

  • 0 komentářů

Červen ve školce byl plný radosti, objevů a krásných zážitků. Tento měsíc nám přinesl nejen slunečné počasí, ale také mnoho zajímavých aktivit a společných chvil. V červnu jsme se podívali do vesmíru, děti si vyrobily kosmonauty a planety.

Začátek měsíce jsme zahájili loučením s našimi předškoláky, kteří se po prázdninách vydají na novou cestu do základní školy. Připravili jsme pro ně slavnostní rozloučení plné emocí a vzpomínek. Děti si připravily krásné vystoupení.

Další významnou událostí byla exkurze do Českého rozhlasu. Děti měly jedinečnou příležitost nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání. Prohlédly si studia, kde se natáčejí pořady, a dokonce si mohly vyzkoušet mluvit do mikrofonu.

Měli jsme v mateřské škole polytechnický den, kdy děti vyráběly robota. Bylo úžasné sledovat, jak děti s nadšením a kreativitou sestavovaly svého vlastního robota z různých materiálů.

Měsíc jsme završili výletem do parku na Severní terase. Děti si užily krásný den plný her, procházek a objevování přírody. Děti se vyřádily na prolézačkách a všichni jsme si užili příjemné chvíle na čerstvém vzduchu. Tento výlet byl skvělým završením našeho červnového programu.

Sdílejte

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *